προβιοτικα χαπια, προιοντα, συμπληρωματα τιμη
PROBIOTICS 40 BILLION
4/5
Αποτελεσματική σύνθεση με 40 δισεκατομμύρια προβιοτικά από 13 φιλικά στελέχη για την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.
ΤΙΜΗ: 29.00€ (ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ)
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 
 
 

 • Αποτελεσματική σύνθεση με 40 δισεκατομμύρια προβιοτικά από 13 φιλικά στελέχη για την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.
 • 30 φυτικές κάψουλες
 • Φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος
 • Διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του πεπτικού συστήματος
 • Δημιουργία αποικιών «καλών» μικροοργανισμών στο πεπτικό σύστημα
 • Καλύτερη αντοχή στη λακτόζη
 • Φυλάσσεται στο ψυγείο
Παρασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Παράγονται σύμφωνα με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας GMP
(Good Manufacturing Practice)

Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ: 58393 / 27-06-2017

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή αλλά τη συμπληρώνουν

  

Προβιοτικά. Τι είναι?

Τα προβιοτικά ορίζονται ως «ζωντανοί μικροοργανισμοί» οι οποίοι όταν χορηγούνται σε επαρκείς ποσότητες συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, καθώς και στην ανάπτυξη και την ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου.

Τα προβιοτικά στελέχη δημιουργούν αποικίες «καλών» μικροοργανισμών στα τοιχώματα του εντέρου, απομακρύνοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για μια σειρά από γαστρεντερικές ενοχλήσεις, θωρακίζοντας με αυτό τον τρόπο την άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών.
  

Πως τα παίρνουμε - Δοσολογία - Πριν ή Μετά το φαγητό

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 κάψουλα (140mg) σε ημερήσια δόση με το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Προσοχή να μη λαμβάνεται μαζί με ζεστά ροφήματα.

Σε περίοδο συγχορήγησης με αντιβιοτικά, να λαμβάνεται μακριά από τη χορήγηση της αντιβίωσης. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κάθε κάψουλα περιέχει 40 δις στελέχη/κάψουλα (στελέχη Lactobacillus, στελέχη Βifidobacterium και Streptococcus thermophillus).
  

Προβιοτικά και Δυσκοιλιότητα

Η λήψη προβιοτικών σύμφωνα με μελέτες βοηθά στην αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και της δυσκοιλιότητας. Η δράση των προβιοτικών για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, δεν είναι πλήρως σαφής, πιθανώς να οφείλεται στο ότι η ύπαρξη προβιοτικών διατηρεί χαμηλό το pH του παχέος εντέρου.

Το χαμηλό pH αυξάνει την περισταλτικότητα του εντέρου και μειώνει τον χρόνο κένωσης αυτού. Πολυάριθμες έρευνες αναφέρουν ότι τα προβιοτικά, μπορούν να συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας είτε σε ενήλικες με τη βελτίωση της αφόδευσης και την υφή των κοπράνων γεγονός που διευκολύνει τις κενώσεις.
  

Προβιοτικά και Διάρροια

Σύμφωνα με μελέτες, τα προβιοτικά είναι χρήσιμα σε περιπτώσεις όπως η πρόληψη της διάρροιας κατά τη λήψη αντιβιοτικών και η διευκόλυνση ορισμένων συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτες τα στελέχη Lactobacillus μπορούν να μειώσουν τα επεισόδια της υποτροπιάζουσας διάρροιας που προκαλείται από ένα στέλεχος που παράγει τοξίνες το Clostridium dificile.

Επιπλέον βοηθούν στη μείωση επεισοδίων της διάρροιας του ταξιδιώτη και της διάρροιας που προκαλείται από σαλμονέλα ή Escherichia coli . Αυτή η επίδραση οφείλεται στην παραγωγή βακτηριοκίνης από τα στελέχη Lactobacillus. Επίσης, το στέλεχος Bifidobacterium bifidum έχει αναφερθεί ότι αποτρέπει τη διάρροια από ροταϊό.

Το 40 billion probiotics περιέχει και το προβιοτικό στέλεχος, Streptococcus thermophilus, ένα σημαντικό προβιοτικό που υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα σε ήπιους γαστρεντερικούς ερεθισμούς καθώς και σε περιπτώσεις διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών.
  

Προβιοτικά και Παρενέργειες

Η ασφάλεια από την κατανάλωση των προβιοτικών στελεχών Lactobacillus και Bifidobacterium έχει διερευνηθεί και αξιολογηθεί. Με βάση τα κλινικά ευρήματα, τα προβιοτικά στελέχη Lactobacillus και Bifidobacterium θεωρούνται σήμερα ασφαλή προβιοτικά στελέχη για ανθρώπινη κατανάλωση. Το προβιοτικό στέλεχος Streptococcus thermophilus, έχει ευρεία χρήση στην παρασκευή τυριού και γιαουρτιού.

Κάποιες ήπιες παρενέργειες των προβιοτικών, κατά τη μετάβαση του εντέρου σε υγιέστερη κατάσταση μπορεί να παρατηρηθούν, με προσωρινά δυσάρεστα συμπτώματα του πεπτικού συστήματος όπως αέρια ή αίσθηση δίψας. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες υποχωρούν συνήθως μέσα σε λίγες εβδομάδες συνεχούς χρήσης των προβιοτικών. Αναφορικά με την προσεκτική λήψη προβιοτικών από άτομα με ανοσοκαταστολή, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να αποσαφηνιστούν ενδεχόμενες ανεπιθύμητες δράσεις.

Το νέο συμπλήρωμα διατροφής Probiotics 40 Billion είναι ένα ισχυρό προβιοτικό μίγμα με 13 ζώντα φιλικά προβιοτικά στελέχη (στελέχη γαλακτοβακίλλων, στελέχη Βifidobacterium lactis και Streptococcus thermophillus) που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του πεπτικού συστήματος.

Κάθε κάψουλα περιέχει 40 δις στελέχη/κάψουλα με σκοπό την ανάπτυξη και την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας (μικροχλωρίδα), ενισχύοντας έτσι την άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων οργανισμών του πεπτικού συστήματος αφού τα προβιοτικά στελέχη δημιουργούν αποικίες «καλών» μικροοργανισμών που με τη σειρά τους απομακρύνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για μια σειρά από γαστρεντερικές ανωμαλίες.

Η βιολογική δράση των προβιοτικών στελεχών Lactobacilli και Bifidobacteria οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό στην ικανότητά τους να προσκολούν πάνω στα εντεροκύτταρα και να αναστέλλουν έτσι την πρόσδεση των εντερικών παθογόνων βακτηρίων μέσω της διαδικασίας του «ανταγωνιστικού αποκλεισμού». Η προσκόλληση των προβιοτικών στους υποδοχείς που βρίσκονται στην επιφάνεια των εντεροκυττάρων επίσης ενεργοποιεί διαδικασίες κυτταρικής σηματοδότησης με σκοπό την παραγωγή κυτοκινών. 

Η ασφάλεια από την κατανάλωση των προβιοτικών στελεχών Lactobacillus και Bifidobacterium έχει διερευνηθεί και αξιολογηθεί. Με βάση τα κλινικά ευρήματα, τα προβιοτικά στελέχη Lactobacillus και Bifidobacterium θεωρούνται σήμερα ασφαλή προβιοτικά στελέχη για ανθρώπινη κατανάλωση.

Το προϊόν περιέχει και το προβιοτικό στέλεχος, Streptococcus thermophilus, ένα σημαντικό προβιοτικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή τυριού και γιαουρτιού ενώ παράλληλα υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα σε ήπιους γαστρεντερικούς ερεθισμούς καθώς και σε περιπτώσεις διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών.

Παράγοντες που επηρεάζουν την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων είναι η συχνή χρήση αντιβιοτικών και αντισυλληπτικών, το αλκοόλ, το κάπνισμα και η κακή διατροφή.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Περιεχόμενα: 30 φυτικές κάψουλες
  Ανά ημερήσια δόση
(1 κάψουλα)
% Σ.Η.Π.*
Μίγμα προβιοτικών στελεχών (συνολικά 4 x 1010 ζώντες* μικροοργανισμοί), αποτελούμενο από:
 • Lactobacillus acidophilus 
 • Lactobacillus bulgaricus
 • Lactobacillus brevis
 • Lactobacillus casei
 • Lactococcus lactis
 • Lactobacillus plantarum
 • Lactobacillus paracasei
 • Lactobacillus rhamnosus
 • Lactobacillus  salivarius
 • Bifidobacterium breve
 • Bifidobacterium lactis
 • Bifidobacterium longum
 • Streptococcus thermophillus  
140 mg  
* κατά την παρασκευή    
* Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα
Άλλα συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτικής προέλευσης).
Το προϊόν δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως με το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση.
Οδηγίες για τη φύλαξη και την διατήρηση του προϊόντος: Για μέγιστα αποτελέσματα, το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο (2-8°C). Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 58393 / 27-06-2017
Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σχόλια Πελατών
Aλεκα Σ (2021-01-24 07:06:07)
1/5
"Δυστυχώς μαλλον ήμουν άτυχη που τα εν λόγο προβιοτικά μου δημιούργησαν φούσκωμα στο στομάχι και αέρια στο έντερο με αποτέλεσμα να τα σταματήσω. "
Natural Doctor Orders:
"Αγαπητή κ. Αλέκα, η αλήθεια είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτό το σχόλιο για τα προβιοτικά, και πραγματικά λυπόμαστε. Μπορείτε να διαβάσετε ορισμένους από τους λόγους που ίσως να προκάλεσαν ανεπιθύμητα συμπτώματα εδώ: https://www.iatronet.gr/diatrofi/trofima-rofimata/article/48342/5-pithanes-parenergeies-twn-proviotikwn.html καθώς και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Σας ευχαριστούμε."
ΕΛΕΝΗ Σ (2021-01-16 10:29:20)
5/5
"Είχα για έναν ολόκληρο χρόνο ουρολοίμωξη και μύκητες, πραγματικά όσοι το έχουν περάσει νομίζω με καταλαβαίνουν, είναι μια κατάσταση αφόρητη. Αναγκάστηκα να πάρω αντιβίωση και έφυγε για λίγο αλλά μου ξαναεμφανίστηκε. Τότε ο γυναικολόγος μου, μου πρότεινε να κάνω κολπικές πλύσεις με προβιοτικά! Το δοκίμασα γιατί δεν είχα άλλη εναλλακτική και δούλεψε! Έβαζα 4 προβιοτικά 40 Billion Probiotics στη ειδική συσκευή που πήρα από το φαρμακείο μαζί με χλιαρό νερό, κάθε μέρα για ένα μήνα και εξαφανίστηκε και η ουρολοίμωξη και οι μύκητες!"
Ελένη (2020-12-01 08:51:02)
5/5
"Εξαιρετικά προβιοτικά!!!!!"
George M. (2018-11-17 10:06:12)
5/5
"Amazing Product"
Μαργαρίτα (2018-10-29 07:14:29)
5/5
"Πολύ καλά προβιοτικα. Τα χρησιμοποιώ πάνω από 4 μήνες κ αμέσως ειδα διαφορά. Λόγω εγκυμοσύνης είχα έντονη δυσκοιλιότητα κ καούρες στο στομάχι κ όλα λύθηκαν αμεσως με αυτό το προϊόν. Το μόνο λίγο αρνητικό είναι η τιμή του αν κ σαφώς είναι ποιοτικά."
Ζαφειριάδου Β. (2018-04-30 07:58:16)
5/5
"Πολύ δραστικά προβιοτικά. Μάλλον έχουν ζωντανά βακτήρια, σε αντίθεση με πολλά άλλα όπου τα βακτήρια δεν είναι ζωντανά άρα δεν κάνουν καμία δουλειά."
ALEXANDRA TIL (2018-03-19 18:31:19)
5/5
"τα καλύτερα προβιοτικά που έχω δοκιμάσει!!!"
Λαφαρα Λενια (2018-03-05 09:22:37)
5/5
"Με βοηθησε πολυ με το προβλημα του εντερου! Σχεδον σταματησαν τα συμπτωματα του ευερεθιστου εντερου! Το συστηνω! "
Amy Atkinson (2018-03-02 20:01:34)
5/5
"Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν Το μόνadiko προβιοτικό με 13 στελέχη βακτηρίων και τα σημαντικότερα! Λειτουργεί πολύ καλά και τώρα δεν μπορώ να είμαι χωρίς! Το χρησιμοποιώ για όλη την οικογένεια,και για την εγγονή μου επτά ετών."
Εύη Ν. (2018-03-02 16:47:55)
5/5
"Τα έχω πάρει για τον άνδρα μου με προβλήματα στο έντερο και κατάλαβε αμέσως διαφορά!"
Μαρτίνα (2018-03-02 09:53:50)
5/5
"Πολυ καλο μου το ειχε παρει η μαμανουλα μου!!!? "
Παναγιώτης Γρ. (2018-03-02 08:57:45)
5/5
"Εχω διαγνωσθει με το σύνδρομο του ευερεθιστου εντέρου, έπειτα απο συνταγογράφηση του γιατρού μου Κου Δημητρη Τσουκαλα, δοκίμασα τα συγκεκριμένα προβιοτικα και πραγματικά το πρόβλημα εχει σχεδόν εξαλειφθεί. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα για ανακούφιση απο τα συμπτώματα του εντέρου. Σημείωση: Στα δυο χρονια που πάσχω απο το συγκεκριμένο συνδρομο, εχω δοκιμάσει 10άδες προβιοτικα και με διαφορα ειναι τα καλύτερα."
  Πείτε μας τη γνώμη σας
  Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

  Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

  Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
  Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.

  Γενικές Πληροφορίες

  • Αποτελεσματική σύνθεση με 40 δισεκατομμύρια προβιοτικά από 13 φιλικά στελέχη για την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.
  • 30 φυτικές κάψουλες
  • Φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος
  • Διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του πεπτικού συστήματος
  • Δημιουργία αποικιών «καλών» μικροοργανισμών στο πεπτικό σύστημα
  • Καλύτερη αντοχή στη λακτόζη
  • Φυλάσσεται στο ψυγείο
  Παρασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
  Παράγονται σύμφωνα με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας GMP
  (Good Manufacturing Practice)

  Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ: 58393 / 27-06-2017

  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή αλλά τη συμπληρώνουν
    

  Προβιοτικά. Τι είναι?

  Τα προβιοτικά ορίζονται ως «ζωντανοί μικροοργανισμοί» οι οποίοι όταν χορηγούνται σε επαρκείς ποσότητες συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, καθώς και στην ανάπτυξη και την ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου.

  Τα προβιοτικά στελέχη δημιουργούν αποικίες «καλών» μικροοργανισμών στα τοιχώματα του εντέρου, απομακρύνοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για μια σειρά από γαστρεντερικές ενοχλήσεις, θωρακίζοντας με αυτό τον τρόπο την άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών.
    

  Πως τα παίρνουμε - Δοσολογία - Πριν ή Μετά το φαγητό

  Μπορείτε να λαμβάνετε 1 κάψουλα (140mg) σε ημερήσια δόση με το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Προσοχή να μη λαμβάνεται μαζί με ζεστά ροφήματα.

  Σε περίοδο συγχορήγησης με αντιβιοτικά, να λαμβάνεται μακριά από τη χορήγηση της αντιβίωσης. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κάθε κάψουλα περιέχει 40 δις στελέχη/κάψουλα (στελέχη Lactobacillus, στελέχη Βifidobacterium και Streptococcus thermophillus).
    

  Προβιοτικά και Δυσκοιλιότητα

  Η λήψη προβιοτικών σύμφωνα με μελέτες βοηθά στην αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και της δυσκοιλιότητας. Η δράση των προβιοτικών για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, δεν είναι πλήρως σαφής, πιθανώς να οφείλεται στο ότι η ύπαρξη προβιοτικών διατηρεί χαμηλό το pH του παχέος εντέρου.

  Το χαμηλό pH αυξάνει την περισταλτικότητα του εντέρου και μειώνει τον χρόνο κένωσης αυτού. Πολυάριθμες έρευνες αναφέρουν ότι τα προβιοτικά, μπορούν να συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας είτε σε ενήλικες με τη βελτίωση της αφόδευσης και την υφή των κοπράνων γεγονός που διευκολύνει τις κενώσεις.
    

  Προβιοτικά και Διάρροια

  Σύμφωνα με μελέτες, τα προβιοτικά είναι χρήσιμα σε περιπτώσεις όπως η πρόληψη της διάρροιας κατά τη λήψη αντιβιοτικών και η διευκόλυνση ορισμένων συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτες τα στελέχη Lactobacillus μπορούν να μειώσουν τα επεισόδια της υποτροπιάζουσας διάρροιας που προκαλείται από ένα στέλεχος που παράγει τοξίνες το Clostridium dificile.

  Επιπλέον βοηθούν στη μείωση επεισοδίων της διάρροιας του ταξιδιώτη και της διάρροιας που προκαλείται από σαλμονέλα ή Escherichia coli . Αυτή η επίδραση οφείλεται στην παραγωγή βακτηριοκίνης από τα στελέχη Lactobacillus. Επίσης, το στέλεχος Bifidobacterium bifidum έχει αναφερθεί ότι αποτρέπει τη διάρροια από ροταϊό.

  Το 40 billion probiotics περιέχει και το προβιοτικό στέλεχος, Streptococcus thermophilus, ένα σημαντικό προβιοτικό που υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα σε ήπιους γαστρεντερικούς ερεθισμούς καθώς και σε περιπτώσεις διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών.
    

  Προβιοτικά και Παρενέργειες

  Η ασφάλεια από την κατανάλωση των προβιοτικών στελεχών Lactobacillus και Bifidobacterium έχει διερευνηθεί και αξιολογηθεί. Με βάση τα κλινικά ευρήματα, τα προβιοτικά στελέχη Lactobacillus και Bifidobacterium θεωρούνται σήμερα ασφαλή προβιοτικά στελέχη για ανθρώπινη κατανάλωση. Το προβιοτικό στέλεχος Streptococcus thermophilus, έχει ευρεία χρήση στην παρασκευή τυριού και γιαουρτιού.

  Κάποιες ήπιες παρενέργειες των προβιοτικών, κατά τη μετάβαση του εντέρου σε υγιέστερη κατάσταση μπορεί να παρατηρηθούν, με προσωρινά δυσάρεστα συμπτώματα του πεπτικού συστήματος όπως αέρια ή αίσθηση δίψας. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες υποχωρούν συνήθως μέσα σε λίγες εβδομάδες συνεχούς χρήσης των προβιοτικών. Αναφορικά με την προσεκτική λήψη προβιοτικών από άτομα με ανοσοκαταστολή, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να αποσαφηνιστούν ενδεχόμενες ανεπιθύμητες δράσεις.
  Ειδικές Πληροφορίες

  Το νέο συμπλήρωμα διατροφής Probiotics 40 Billion είναι ένα ισχυρό προβιοτικό μίγμα με 13 ζώντα φιλικά προβιοτικά στελέχη (στελέχη γαλακτοβακίλλων, στελέχη Βifidobacterium lactis και Streptococcus thermophillus) που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του πεπτικού συστήματος.

  Κάθε κάψουλα περιέχει 40 δις στελέχη/κάψουλα με σκοπό την ανάπτυξη και την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας (μικροχλωρίδα), ενισχύοντας έτσι την άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων οργανισμών του πεπτικού συστήματος αφού τα προβιοτικά στελέχη δημιουργούν αποικίες «καλών» μικροοργανισμών που με τη σειρά τους απομακρύνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για μια σειρά από γαστρεντερικές ανωμαλίες.

  Η βιολογική δράση των προβιοτικών στελεχών Lactobacilli και Bifidobacteria οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό στην ικανότητά τους να προσκολούν πάνω στα εντεροκύτταρα και να αναστέλλουν έτσι την πρόσδεση των εντερικών παθογόνων βακτηρίων μέσω της διαδικασίας του «ανταγωνιστικού αποκλεισμού». Η προσκόλληση των προβιοτικών στους υποδοχείς που βρίσκονται στην επιφάνεια των εντεροκυττάρων επίσης ενεργοποιεί διαδικασίες κυτταρικής σηματοδότησης με σκοπό την παραγωγή κυτοκινών. 

  Η ασφάλεια από την κατανάλωση των προβιοτικών στελεχών Lactobacillus και Bifidobacterium έχει διερευνηθεί και αξιολογηθεί. Με βάση τα κλινικά ευρήματα, τα προβιοτικά στελέχη Lactobacillus και Bifidobacterium θεωρούνται σήμερα ασφαλή προβιοτικά στελέχη για ανθρώπινη κατανάλωση.

  Το προϊόν περιέχει και το προβιοτικό στέλεχος, Streptococcus thermophilus, ένα σημαντικό προβιοτικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή τυριού και γιαουρτιού ενώ παράλληλα υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα σε ήπιους γαστρεντερικούς ερεθισμούς καθώς και σε περιπτώσεις διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών.

  Παράγοντες που επηρεάζουν την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων είναι η συχνή χρήση αντιβιοτικών και αντισυλληπτικών, το αλκοόλ, το κάπνισμα και η κακή διατροφή.
  Συστατικά

  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  Περιεχόμενα: 30 φυτικές κάψουλες
    Ανά ημερήσια δόση
  (1 κάψουλα)
  % Σ.Η.Π.*
  Μίγμα προβιοτικών στελεχών (συνολικά 4 x 1010 ζώντες* μικροοργανισμοί), αποτελούμενο από:
  • Lactobacillus acidophilus 
  • Lactobacillus bulgaricus
  • Lactobacillus brevis
  • Lactobacillus casei
  • Lactococcus lactis
  • Lactobacillus plantarum
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus  salivarius
  • Bifidobacterium breve
  • Bifidobacterium lactis
  • Bifidobacterium longum
  • Streptococcus thermophillus  
  140 mg  
  * κατά την παρασκευή    
  * Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα
  Άλλα συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτικής προέλευσης).
  Το προϊόν δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
  Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως με το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση.
  Οδηγίες για τη φύλαξη και την διατήρηση του προϊόντος: Για μέγιστα αποτελέσματα, το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο (2-8°C). Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
  Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 58393 / 27-06-2017
  Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση


  Κριτικές

  Σχόλια Πελατών
  Aλεκα Σ (2021-01-24 07:06:07)
  1/5
  "Δυστυχώς μαλλον ήμουν άτυχη που τα εν λόγο προβιοτικά μου δημιούργησαν φούσκωμα στο στομάχι και αέρια στο έντερο με αποτέλεσμα να τα σταματήσω. "
  Natural Doctor Orders:
  "Αγαπητή κ. Αλέκα, η αλήθεια είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτό το σχόλιο για τα προβιοτικά, και πραγματικά λυπόμαστε. Μπορείτε να διαβάσετε ορισμένους από τους λόγους που ίσως να προκάλεσαν ανεπιθύμητα συμπτώματα εδώ: https://www.iatronet.gr/diatrofi/trofima-rofimata/article/48342/5-pithanes-parenergeies-twn-proviotikwn.html καθώς και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Σας ευχαριστούμε."
  ΕΛΕΝΗ Σ (2021-01-16 10:29:20)
  5/5
  "Είχα για έναν ολόκληρο χρόνο ουρολοίμωξη και μύκητες, πραγματικά όσοι το έχουν περάσει νομίζω με καταλαβαίνουν, είναι μια κατάσταση αφόρητη. Αναγκάστηκα να πάρω αντιβίωση και έφυγε για λίγο αλλά μου ξαναεμφανίστηκε. Τότε ο γυναικολόγος μου, μου πρότεινε να κάνω κολπικές πλύσεις με προβιοτικά! Το δοκίμασα γιατί δεν είχα άλλη εναλλακτική και δούλεψε! Έβαζα 4 προβιοτικά 40 Billion Probiotics στη ειδική συσκευή που πήρα από το φαρμακείο μαζί με χλιαρό νερό, κάθε μέρα για ένα μήνα και εξαφανίστηκε και η ουρολοίμωξη και οι μύκητες!"
  Ελένη (2020-12-01 08:51:02)
  5/5
  "Εξαιρετικά προβιοτικά!!!!!"
  George M. (2018-11-17 10:06:12)
  5/5
  "Amazing Product"
  Μαργαρίτα (2018-10-29 07:14:29)
  5/5
  "Πολύ καλά προβιοτικα. Τα χρησιμοποιώ πάνω από 4 μήνες κ αμέσως ειδα διαφορά. Λόγω εγκυμοσύνης είχα έντονη δυσκοιλιότητα κ καούρες στο στομάχι κ όλα λύθηκαν αμεσως με αυτό το προϊόν. Το μόνο λίγο αρνητικό είναι η τιμή του αν κ σαφώς είναι ποιοτικά."
  Ζαφειριάδου Β. (2018-04-30 07:58:16)
  5/5
  "Πολύ δραστικά προβιοτικά. Μάλλον έχουν ζωντανά βακτήρια, σε αντίθεση με πολλά άλλα όπου τα βακτήρια δεν είναι ζωντανά άρα δεν κάνουν καμία δουλειά."
  ALEXANDRA TIL (2018-03-19 18:31:19)
  5/5
  "τα καλύτερα προβιοτικά που έχω δοκιμάσει!!!"
  Λαφαρα Λενια (2018-03-05 09:22:37)
  5/5
  "Με βοηθησε πολυ με το προβλημα του εντερου! Σχεδον σταματησαν τα συμπτωματα του ευερεθιστου εντερου! Το συστηνω! "
  Amy Atkinson (2018-03-02 20:01:34)
  5/5
  "Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν Το μόνadiko προβιοτικό με 13 στελέχη βακτηρίων και τα σημαντικότερα! Λειτουργεί πολύ καλά και τώρα δεν μπορώ να είμαι χωρίς! Το χρησιμοποιώ για όλη την οικογένεια,και για την εγγονή μου επτά ετών."
  Εύη Ν. (2018-03-02 16:47:55)
  5/5
  "Τα έχω πάρει για τον άνδρα μου με προβλήματα στο έντερο και κατάλαβε αμέσως διαφορά!"
  Μαρτίνα (2018-03-02 09:53:50)
  5/5
  "Πολυ καλο μου το ειχε παρει η μαμανουλα μου!!!? "
  Παναγιώτης Γρ. (2018-03-02 08:57:45)
  5/5
  "Εχω διαγνωσθει με το σύνδρομο του ευερεθιστου εντέρου, έπειτα απο συνταγογράφηση του γιατρού μου Κου Δημητρη Τσουκαλα, δοκίμασα τα συγκεκριμένα προβιοτικα και πραγματικά το πρόβλημα εχει σχεδόν εξαλειφθεί. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα για ανακούφιση απο τα συμπτώματα του εντέρου. Σημείωση: Στα δυο χρονια που πάσχω απο το συγκεκριμένο συνδρομο, εχω δοκιμάσει 10άδες προβιοτικα και με διαφορα ειναι τα καλύτερα."
   Πείτε μας τη γνώμη σας
   Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

   Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

   Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
   Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.

   Προβιοτικα Προϊόντα - Συμπληρώματα Διατροφής για το Έντερο

    HEALTHY LIBIDO
   HEALTHY LIBIDO
   Νέο συμπλήρωμα διατροφής για τον άντρα για φυσιολογική σπερματογένεση, φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή και διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.
   60.00€
    ΑΣΚΗΣΗ
   ΑΣΚΗΣΗ
   99.00€
    ΔΕΡΜΑ
   ΔΕΡΜΑ
   55.00€
    3PLUS MAGNESIUM
   3PLUS MAGNESIUM
   Τρεις μορφές μαγνησίου για άμεση απορρόφηση.
   34.00€
   Είσοδος Μελών
   Διεύθυνση E-Mail:
   Κωδικός:
   Νέος Πελάτης
   Είστε νέος πελάτης;
   Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.