Το Όραμα μας

 Το Όραμα μας

Εμπνευστήκαμε από τη φύση & δημιουργήσαμε τα πιο πλήρη συμπληρώματα υγιεινής διατροφής.

Τα προηγμένα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor συμπληρώνουν φυσικά τις ελλείψεις της καθημερινής διατροφής σε παιδιά και ενήλικες. Η συνεργική τους σύνθεση είναι μελετημένη ώστε να περιέχει ιδανική αναλογία θρεπτκών συστατικών δηλαδή βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, για μέγιστη απορρόφηση και ευεργετική δράση στον οργανισμό.

Ακριβώς όπως και στη φύση, οι φόρμουλες Natural Doctor είναι ολοκληρωμένες γιατί προσφέρουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών που το καθένα είναι απαραίτητο για την δράση του άλλου. Έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και κλικινές μελέτες από διακεκριμένους επιστήμονες στο χώρο της υγείας.

Δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, ζάχαρη, αλλεργιογόνα μαγιάς, σίτου ή γάλακτος ή άλλα χημικά πρόσθετα. Οι συσκευασίες των προϊόντων προέρχονται από 100% ανακυκλωμένο υλικό και είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Με ιδιαίτερη φροντίδα στην επιλογή των πρώτων υλών τα προΪόντα Natural Doctor παρασκευάζονται με φυσικές πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε επιλεγμένα και πιστοποιημένα εργοστάσια παραγωγής που εφαρμόζουν Πρότυπα Ορθής Πρακτικής παραγωγής (GMP)  στην Ευρωπαιϊκή Ένωση και στην Αγγλία.

Τα προσφέρουμε με απόλυτη συνείδηση καθώς ταυτίζονται με το όραμα μας: να παράγουμε και να προσφέρουμε τα ιδανικά και πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής που βρίσκονται όσο πιο κοντά στη φυσική τους μορφή ώστε να έχετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη από τη λήψη τους. 
 

Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.