Το Όραμα μας

 Το Όραμα μας

Εμπνευστήκαμε από τη φύση, την οικογένεια, τα παιδιά μας & δημιουργήσαμε για εσάς τα πιο πλήρη συμπληρώματα υγιεινής διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor συμπληρώνουν φυσικά τις ελλείψεις της καθημερινής διατροφής σε παιδιά και ενήλικες. 

Ακριβώς όπως και στη φύση, οι φόρμουλες Natural Doctor είναι ολοκληρωμένες γιατί προσφέρουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών που το καθένα είναι απαραίτητο για την δράση του άλλου.

Παρασκευάζονται με φυσικές πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι χωρίς γλουτένη, γλυκαντικά, αρώματα, συντηρητικά, αλλεργιογόνα μαγιάς, σίτου ή γάλακτος ή άλλα χημικά πρόσθετα.

Σας τα προσφέρουμε με απόλυτη συνείδηση καθώς ταυτίζονται με το όραμα μας: να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε έναν υγιέστερο κόσμο που θα χρησιμοποιεί με σύνεση τα πολύτιμα αγαθά που προσφέρει η φύση. 

 

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Password

Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.