Ποιος ο ρόλος του νικοτιναμιδίου στη δερματολογία & φωτοπροστασία;

 Ποιος ο ρόλος του νικοτιναμιδίου στη δερματολογία & φωτοπροστασία;
Η παρούσα ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Skinmed , δείχνει τη χρήση του νικοτιναμιδίου στις φλεγμονώδεις δερματοπάθειες και φωτογήρανση και επικεντρώνεται στον αναδυόμενο ρόλο του στην φωτοπροστασία.

Το νικοτιναμίδιο (η αμιδική μορφή της βιταμίνης Β3) έχει χρησιμοποιηθεί στην δερματολογία για περισσότερα από 40 χρόνια για μια ποικιλία καταστάσεων που περιλαμβάνουν ακμή, ροδόχρου ακμή, αυτοάνοσες φυσαλιδώδεις δερματοπάθειες και τώρα η θεραπεία και πρόληψη της φωτογήρανσης και της φωτο-ανοσοκαταστολής.

Οι ευρείες κλινικές επιδράσεις του νικοτιναμιδίου μπορούν να εξηγηθούν από τον ρόλο του ως προδρόμου κυτταρικής ενέργειας, ενός ρυθμιστή φλεγμονωδών κυτοκινών και ενός αναστολέα του πολυ (αδενοσίνης διφωσφορικής-ριβόζης) πολυμεράσης-1 που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση του DNA, διατήρηση γονιδιωματικής σταθερότητας και κυτταρική απόκριση σε τραυματισμό συμπεριλαμβανομένης φλεγμονής και απόπτωσης.

Πηγή: Σχετικό προϊόν: Anoson
Σχόλια Πελατών
Xara (2019-03-12 10:33:12)
5/5
  Πείτε μας τη γνώμη σας
  Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

  Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

  Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
  Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.
  Είσοδος Μελών
  Διεύθυνση E-Mail:
  Κωδικός:
  Νέος Πελάτης
  Είστε νέος πελάτης;
  Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.