Νέα

10Ιούνιος
2019
Τα μακρύτερα τελομερή συνδέονται με καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την γήρανση.
 
10Ιανουάριος
2019
Δεν υπάρχουν μαγικά τρόφιμα ή μαγικό χάπι που να συνεισφέρει μακροπρόθεσμα στην ανδρική υγεία.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής συμβάλλει σημαντικά στην υγεία των ανδρών.
 
08Μάρτιος
2019
Για ακόμη μία χρονιά, το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λάβει χώρα από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.
 
03Φεβρουάριος
2016
Σωματική κούραση, κακή διατροφή με επεξεργασμένες τροφές και απλούς υδατάνθρακες και συναισθηματικές εντάσεις είναι στρεσογόνοι παράγοντες και σε συνδυασμό με την φυσική μας κατάσταση συνθέτουν την πραγματική εικόνα της υγείας μας.
 
03Αύγουστος
2016
H παχυσαρκία, η τακτική κατανάλωση αλκοόλ, η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι τοξίνες στις τροφές οδηγούν πολλές φορές σε υπερβολική λειτουργία το ήπαρ, που είναι ένα πολύ ευαίσθητο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Συμμετέχει επίσης στην λειτουργία του μεταβολισμού και ρυθμίζει πολλές λειτουργίες όπως την παραγωγή ορμονών, την σύνθεση των πρωτεϊνών του πλάσματος, και απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από το σώμα.
 
03Φεβρουάριος
2016
Πώς νιώθετε σήμερα;
Έχετε κατάθλιψη ή άγχος;
Μήπως η διάθεσή σας και το επίπεδο της ενέργειας ταλαντεύονται;

 
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.