ΚΟΠΩΣΗ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

 ΚΟΠΩΣΗ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Σωματική κούραση, κακή διατροφή και συναισθηματικές εντάσεις είναι στρεσογόνοι παράγοντες και σε συνδυασμό με την φυσική μας κατάσταση συνθέτουν την τελική εικόνα της υγείας μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε?

Όσο καλύτερη η κατάσταση της υγείας μας τόσο δυσκολότερο είναι να αναπτύξουμε νόσο.

Το σώμα μας για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται 5 ζωτικούς παράγοντες:

Η επάρκεια στα παραπάνω μπορεί να εξασφαλίσει μια ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας αλλά και της διάθεσης μας.

Για να δώσουμε λύση σε αυτό συνεργαστήκαμε με επιστήμονες ειδικούς στην ακριβή μέτρηση και αποκατάσταση των ελλείψεων του οργανισμού σε μικροθρεπτικά συστατικά, οι οποίοι συνέθεσαν για εμάς τρεις ειδικές φόρμουλες που καλύπτουν πλήρως τις ζωτικές ανάγκες του οργανισμού.

Η Τριπλή Δύναμη Ενέργειας  αποτελείται από τρεις ολοκληρωμένες φυσικές φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής οι οποίες συμμετέχουν στην επιτέλεση μιας συγκεκριμένης λειτουργίας στο σώμα.  

Συγκεκριμένα η Τριπλή Δύναμη Ενέργειας αποτελείται από:

Την πλήρη πολυβιταμίνη One a day Multivitamin. Είναι μια φυσική πολυβιταμίνη με πλούσια διατροφική αξία. Περιέχει όλες τις βιταμίνες στην ενεργή φυσική τους μορφή, εκχύλισμα από φρούτα και λαχανικά, φλαβονοειδή, πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά άλατα, 75 ιχνοστοιχεία. Ακόμη περιέχει πεπτικά ένζυμα, ινοσιτόλη και χολίνη που εκτός των άλλων προστατεύουν τα αγγεία και συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. Βοηθάει στην παραγωγή ενέργειας και την καταπολέμηση της κόπωσης καθώς και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Την φόρμουλα Complete D3, K2 & Co factors. Η ενισχυμένη της σύνθεση περιέχει βιταμίνη D3 σε επαρκή ποσότητα για καθημερινή προστασία 2000IU.

Επιπλέον περιέχει τους δυο βασικούς συμπαράγοντες που είναι απαραίτητοι για την δράση της βιταμίνης D, δηλαδή βιταμίνη K2 και δισγλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο είναι σε μορφή που δεν προκαλεί διαταραχές στο γαστρεντερικό σύστημα. Επιπλέον η Κ2 συμβάλλει στην ενίσχυση των οστών.

Την φόρμουλα Vit C IncellΟ ζωτικός αυτός συνδυασμός βιταμίνης C, με λυσίνη και προλίνη περιέχει όλους τους απαραίτητους συμπαράγοντες που ενισχύουν την δράση της βιταμίνης C.

Συμβάλλει στην σύνθεση του συνδετικού ιστού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Η Vit C Incell περιέχει βιταμίνη C σε 3 αλκαλικές μορφές που αυξάνουν τον βαθμό απορρόφησης και μειώνουν τη πιθανότητα γαστρεντερικών διαταραχών.

Συστήνουμε μαζί με την καθημερινή λήψη των παραπάνω να ακολουθήσετε και μια υγιεινή και θρεπτική διατροφή. Η διατροφή σας θα πρέπει να είναι πλούσια σε πράσινα λαχανικά, κρέατα ελευθέρας βοσκής, σαρδέλες, αυγά, ξηρούς καρπούς και απομακρυσμένη από τις τροφές που περιέχουν ζάχαρη και απλούς υδατάνθρακες.

Είναι η καλύτερη προστασία για μείωση της κούρασης και μια ζωή γεμάτη ενέργεια.

Σχόλια Πελατών
Y. P (2017-01-27 10:53:10)
5/5
  Πείτε μας τη γνώμη σας
  Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

  Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

  Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
  Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.

  Προϊόντα

   ARTHRO FLEX
  ARTHRO FLEX
  Συνεργική σειρά βιταμινών για την υποστήριξη της υγείας των οστών & των αρθρώσεων καθώς και την αύξηση της ελαστικότητας σε αρθρώσεις & χόνδρους. Αποτελείται από τέσσερις μοναδικές φόρμουλες βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων για πλήρη υποστήριξη του οργανισμού, ενέργεια, προστασία από το οξειδωτικό στρες για δύο μήνες. Με την πλούσια πολυβιταμίνη One a day multivitamin, την πλήρη φόρμουλα βιταμίνης D, Complete D3, K2 & Cofactors, την απαλή στο στομάχι φόρμουλα βιταμίνης C, Vit C Incell και το Anoson, με UCII, MSM, γλυκοζαμίνη και βιταμίνη B3.
  140.00€
   OPTIMAL ENERGY VITAMINS
  OPTIMAL ENERGY VITAMINS
  Τρεις μοναδικές συνθέσεις βιταμινών & θρεπτικών στοιχείων που δρουν μαζί για καθημερινή ενέργεια, τόνωση ενίσχυση του ανοσοποιητικού & προστασία από το οξειδωτικό στρες.
  88.00€
   WEIGHT FREE
  WEIGHT FREE
  Βιταμίνες & θρεπτικά στοιχεία που δρουν μαζί για ενίσχυση του μεταβολισμού, παραγωγή ενέργειας & προστασία από το οξειδωτικό στρες.
  119.00€
   VITAMIN D OPTIMAL
  VITAMIN D OPTIMAL
  Θρεπτικά στοιχεία που δρουν μαζί για την βελτίωση των επιπέδων της βιταμίνης D στον οργανισμό. Για ενέργεια και προστασία από το οξειδωτικό στρες.
  106.00€
  Είσοδος Μελών
  Διεύθυνση E-Mail:
  Κωδικός:
  Νέος Πελάτης
  Είστε νέος πελάτης;
  Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.