ΚΟΠΩΣΗ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

 ΚΟΠΩΣΗ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Σωματική κούραση, κακή διατροφή και συναισθηματικές εντάσεις είναι στρεσογόνοι παράγοντες και σε συνδυασμό με την φυσική μας κατάσταση συνθέτουν την κατάσταση της υγείας μας. Όσο πιο φυσιολογική είναι η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου και όσο πιο δυντατό το ανοσοποιητικό του, τόσο δυσκολότερο είναι να αναπτύξει κάποιο νόσημα.  

Το ανθρώπινο σώμα για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται 5 ζωτικούς παράγοντες:

Η ισορροπία στα παραπάνω μπορεί να εξασφαλίσει μια ομαλή λειτουργία του οργανισμού.Για να δώσουμε λύση σε αυτό συνεργαστήκαμε με έλληνες κλινικούς επιστήμονες, ειδικούς στην ακριβή μέτρηση και αποκατάσταση των ελλείψεων του οργανισμού σε μικροθρεπτικά συστατικά, οι οποίοι συνέθεσαν για εμάς ειδικές φόρμουλες βιταμινών που καλύπτουν πλήρως τις ζωτικές ανάγκες του οργανισμού. 

Ειδικότερα σχεδίασαν την πλούσια πολυβιταμίνη Bewell Multivitami  που είναι μια φυσική πολυβιταμίνη με πλούσια διατροφική αξία για την αναπλήρωση των ελλείψεων της καθημερινής διατροφής. Περιέχει όλες τις βιταμίνες στην ενεργή φυσική τους μορφή, εκχύλισμα από φρούτα και λαχανικά, φλαβονοειδή, πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά άλατα, 75 ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην παραγωγή ενέργειας, την καταπολέμηση της κόπωσης και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Την φόρμουλα Complete D3, K2 & Co factors. Η ενισχυμένη της σύνθεση περιέχει βιταμίνη D3 σε επαρκή ποσότητα για καθημερινή προστασία 2000IU καθώς και τους δυο βασικούς συμπαράγοντες που είναι απαραίτητοι για την ενεργοποίηση της βιταμίνης D στον οργανισμό, δηλαδή βιταμίνη K2 και δισγλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο είναι σε μορφή που δεν προκαλεί διαταραχές στο γαστρεντερικό σύστημα. Επιπλέον η Κ2 συμβάλλει στην ενίσχυση των οστών και την υγεία της καρδιάς.

Την φόρμουλα Vit C IncellΟ ζωτικός αυτός συνδυασμός βιταμίνης C, με λυσίνη και προλίνη περιέχει όλους τους απαραίτητους συμπαράγοντες που ενισχύουν την δράση της βιταμίνης C. Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την παραγωγή ενέργειας. Η Vit C Incell περιέχει βιταμίνη C σε 3 αλκαλικές μορφές που αυξάνουν τον βαθμό απορρόφησης και μειώνουν τη πιθανότητα γαστρεντερικών διαταραχών που συνήθως εμφανίζονται με το ασκορβικό οξύ.

Μαζί με την συμπλήρωση της διατροφής με τα παραπάνω θρεπτικά στοιχεία είναι απαραίτητη και μια υγιεινή και θρεπτική διατροφή, πλούσια σε πράσινα λαχανικά, κρέατα ελευθέρας βοσκής, σαρδέλες, αυγά, ξηρούς καρπούς. 

Είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και μια ζωή γεμάτη ενέργεια.

Σχόλια Πελατών
Y. P (2017-01-27 10:53:10)
5/5
  Πείτε μας τη γνώμη σας
  Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

  Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

  Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
  Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.
  Είσοδος Μελών
  Διεύθυνση E-Mail:
  Κωδικός:
  Νέος Πελάτης
  Είστε νέος πελάτης;
  Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.