ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

08Ιανουάριος
2019
Η παρούσα μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition στο τεύχος Δεκεμβρίου, και ο σκοπός αυτής της μελέτης ήταν να εξεταστεί κατά πόσον η συμπληρωματική χορήγηση μαγνησίου επηρεάζει τον μεταβολισμό της βιταμίνης D, που εξαρτάται από την αρχική συγκέντρωση της 25-υδροξυβιταμίνης D[25(OH)D].
 
11Ιανουάριος
2019
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Asian Journal of Andrology διαπίστωσε ότι η έλλειψη βιταμίνης D συσχετίζεται με την έλλειψη τεστοστερόνης στους άνδρες. Η βιταμίνη D διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε φυσιολογικές διεργασίες του οργανισμού, ενώ ανεπάρκεια βιταμίνης D έχει φανεί ότι μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.
 
11Δεκέμβριος
2018
Σκοπός της μελέτης αυτής, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Molecules, είναι η αξιολόγηση της σύνθεσης τριτερπενίων του Centella Asiatica καθώς και η βιοδραστικότητά τους στην ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και η αντιοξειδωτική, λιπολυτική και προστατευτική του δράση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 
19Δεκέμβριος
2018
H παρούσα ανασκόπηση που έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Postep Derm Alergo καταλήγει στο ότι το Centella asiatica (Gotu kola) είναι αποτελεσματικό στην επούλωση πληγών, τραυμάτων και εγκαυμάτων, καθώς επίσης είναι ένα συνηθισμένο συστατικό καλλυντικών, το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων με ευεργετικές επιδράσεις.
 
14Νοέμβριος
2018
Ο στόχος της παρούσας ερευνητικής μελέτης ήταν να αξιολογηθεί η σχέση μεταξύ της βιταμίνης D και των περιστατικών που θα εμφανίσουν προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου ΙΙ. Πρόκειται για μια 4ετή μελέτη παρακολούθησης, με στόχο τον προσδιορισμό του επιπολασμού στη συχνότητα εμφάνισης διαβήτη τύπου ΙΙ και τις μεταβολικές διαταραχές.
 
31Αύγουστος
2018
Η διατήρηση θετικής ισορροπίας σιδήρου είναι απαραίτητη για τους αθλητές έτσι ώστε να αποφύγουν τις επιπτώσεις της ανεπάρκειας σιδήρου, της αναιμίας, με απώτερο στόχο τη διατήρηση ή και τη βελτίωση της απόδοσης.
 
31Αύγουστος
2018
Ορισμένες ανεπάρκειες βιταμινών και ορυκτών μπορούν να αναγνωριστούν από τα σημάδια τους στο δέρμα.
 
02Αύγουστος
2018
Η τυροσίνη είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία πρωτεϊνών.
 
31Αύγουστος
2018
Ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μια σύγχρονη απειλή για τη δημόσια υγεία, φτάνοντας σε επιδημικές διαστάσεις παγκοσμίως, με το 9% του πληθυσμού να εκτιμάται ότι επηρεάζετε από τη χρόνια αυτή πάθηση.
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 192 νέα)
Αποτελέσματα:  1  2  3  4  5 ...  [Επόμενη »] 
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.