ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Πώς νιώθετε σήμερα;

 • Έχετε κατάθλιψη ή άγχος;
 • Μήπως η διάθεσή σας και το επίπεδο της ενέργειας ταλαντεύονται;
 • Εάν είστε γυναίκα έχετε προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, επώδυνες ή
 • βαριές περιόδους και χαμηλή σεξουαλική ορμή;
 • Κοιμάστε καλά;
 • Αισθάνεστε κουρασμένοι;

Δεν είστε μόνοι. Στην πραγματικότητα έτσι αισθάνονται αρκετοί άνθρωποι επειδή ζούν έξω από την αρμονία με το φυσικό βιολογικό τους ρυθμό. Για αυτό ευθύνονται δύο είδη μικρών μορίων στο σώμα μας, στα οποία βασιζόμαστε για να μας κρατήσουν σε ισορροπία, τα οποία δρουν ανεξέλεγκτα. Πρόκειται για τις ορμόνες και τους νευροδιαβιβαστές. Και οι δύο εμπλέκονται σχεδόν σε κάθε λειτουργία του σώματος. Ελέγχουν την ανάπτυξη, τον ύπνο, τη διάθεση και στέλνουν μηνύματα κάθε κύτταρο του σώματος.

Έπειτα, υπάρχουν ορμονικά προβλήματα: πολύ μεγάλη ποσότητα ινσουλίνης (από τη ζάχαρη), πάρα πολύ κορτιζόλη και αδρεναλίνη (από το άγχος).

Εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από αυτή την κατάσταση που ονομάζουμε αντίσταση στην ινσουλίνη.

Το απλό γεγονός είναι, έχουμε απομακρυνθεί από την φυσική διατροφή. Με άλλα λόγια, η σύγχρονη διατροφή δεν ταιριάζει σε γονίδια μας. Έχουμε εξελιχθεί σε έναν κόσμο χωρίς σούπερ μάρκετ και εστιατόρια fast food. Οι μακρινοί πρόγονοι μας έπρεπε να εργαστούν για την τροφή και είχαν περιορισμένη πρόσβαση σε επεξεργασμένα τρόφιμα ή υπερβολικές θερμίδες.

Το σώμα μας παράγει φυσιολογικά ινσουλίνη ως αποτέλεσμα της τροφής που του δίνουμε και ιδιαίτερα της ζάχαρης.

Κάποτε πιστεύαμε ότι ο μοναδικός ρόλος της ινσουλίνης ήταν να βοηθήσει τη ζάχαρη εισέλθει στα κύτταρα και να μεταβολιστεί, συνδυάζοντας την αποθηκευμένη ενέργεια με το οξυγόνο και να δημιουργεί την ενέργεια για να λειτουργήσει το σώμα μας.Τώρα είναι γνωστό ότι η ινσουλίνη συμμετέχει στον έλεγχο των ορμονών και σε πάρα πολλές διαδικασίες.

Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της διάθεσης μέχρι και στειρότητα.

Αυξάνει την LDL χοληστερόλη, μειώνει την HDL-χοληστερόλη, αυξάνει τα τριγλυκερίδια και αυξάνει την αρτηριακή πίεση. Κάνει το αίμα να πήξει, γεγονός που οδηγεί σε εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια. Διεγείρει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Αυξάνει τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες και την ηλικία του εγκεφάλου. 

Τι μπορείτε να κάνετε:

 • Περιορίστε την κατανάλωση απλών αλεύρων και προϊόντων με ζάχαρη ή φρουκτόζη
 • Μην καταναλώνετε επεξεργασμένα τρόφιμα
 • Mείνετε μακριά από τροφές που δεν έτρωγε η προ-προ-προγιαγιά σας!
 • Σταματήστε να τρώτε trans ή υδρογονωμένα λίπη
 • Αντικαταστήστε όλα τα παραπάνω με καλής ποιότητας πρωτεΐνη που έχουν οι ξηροί καρποί,οι σπόροι, τα φασόλια, τα  μικρά ψάρια, και το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
 • Καταναλώστε καλούς υδατάνθρακες που έχουν τα λαχανικά, τα φρούτα  και υγιεινά λίπη όπως το ελαιόλαδο
 • Κινηθείτε: η άσκηση βελτιώνει την ικανότητα των κυττάρων σας να λειτουργήσουν καλύτερα
 • Δώστε στο σώμα σας όλες τις θρεπτικές ουσίες ουσίες που χρειάζεται και χαλαρώστε!
 • Συνδυάστε την λήψη της Τριπλής Δύναμης Ενέργειας μαζί με την νέα φόρμουλα Neuro-Balance που συμβάλλει στην φυσιολογική ψυχολογική και νευρολογική λειτουργία του οργανισμού
Σχόλια Πελατών
Παξινού (2016-11-11 11:23:44)
5/5
"ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο Γιαννάκης μου με αυτισμό εδώ και χρόνια πάει πολύ καλά με την αγωγή συμπληρωμάτων και με μεγάλη πρόοδο. Όμως με την συμπεριφορά του την τελευταία περίοδο λόγω αρχής εφηβείας περνούσαμε υπερβολικά δύσκολα. Τα ερεθίσματα πολλά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με το Euphoria τον βλέπω να ισορροπεί να διαχειρίζεται πιο ήρεμα και να επικοινωνεί με περισσότερη ποιότητα. Βρήκε τις ισορροπίες του ξανά."
  Πείτε μας τη γνώμη σας
  Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

  Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

  Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
  Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.

  Προϊόντα

   OPTIMAL ENERGY VITAMINS
  OPTIMAL ENERGY VITAMINS
  Τρεις μοναδικές συνθέσεις βιταμινών & θρεπτικών στοιχείων που δρουν μαζί για καθημερινή ενέργεια, τόνωση ενίσχυση του ανοσοποιητικού & προστασία από το οξειδωτικό στρες.
  88.00€
   NEURO BALANCE
  NEURO BALANCE
  Περιέχει συστατικά που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος & στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  39.00€
  Είσοδος Μελών
  Διεύθυνση E-Mail:
  Κωδικός:
  Νέος Πελάτης
  Είστε νέος πελάτης;
  Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.