Επιλέγουμε διαφανείς κάψουλες.

 Επιλέγουμε διαφανείς κάψουλες.

ΔΙΑΦΑΝΕIΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ

Έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε διαφανείς κάψουλες, ώστε να μη χρειάζονται τεχνητά χρώματα, αρώματα ή άλλα συστατικά για να είναι «ευπαρουσίαστες». Αποφεύγουμε επίσης τις άσπρες κάψουλες που περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου γιατί πρόσφατα έχει απαγορευτεί η χρήση του στη Γαλλία.

Έχετε παρατηρήσει ότι οι διαφανείς κάψουλες έχουν συνήθως ένα σχετικά σκληρό περίβλημα. Το περίβλημα αυτό αποτελείται από φυτική κυτταρίνη ή από ζελατίνη και όχι από πλαστικό !

Σε σύγκριση με τις ταμπλέτες, οι κάψουλες έχουν ορισμένα βασικά πλεονεκτήματα.

  • Είναι πιο εύκολες στην κατάποση. 
  • Διασπώνται άμεσα στο στομάχι
  • Μπορείτε να τις ανοίξετε ώστε να αδειάσετε το περιεχόμενο σε χυμό ή γιαούρτι.

Οι κάψουλες που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των συμπληρωμάτων διατροφής NATURAL DOCTOR διασπώνται φυσικά στο στομάχι, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχονται απορροφώνται κατά τη διαδικασία της πέψης.

Όταν λαμβάνετε ένα συμπλήρωμα διατροφής NATURAL DOCTOR, μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι λαμβάνετε μόνο απαραίτητες βιταμίνες στην ενεργή τους μορφή, πατενταρισμένα στοιχεία από όλο τον κόσμο και ενεργά συστατικά.

Πείτε μας τη γνώμη σας
Παρακαλώ Επιλέξτε Βαθμολογία...

Παρακαλώ Εισάγετε Όνομα...

Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο ασφαλείας.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Είναι σημαντική για εμάς η άποψή σας! Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί σε λίγο.
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.