ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

07Αύγουστος
2018
Η βιταμίνη C είναι ένα θρεπτικό στοιχείο του δέρματος που βρίσκεται τόσο στην ανώτερη επιφάνεια του δέρματος δηλαδή την επιδερμίδα όσο και στο κατώτερο στρώμα του δέρματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα.
 
11Δεκέμβριος
2018
Σκοπός της μελέτης αυτής, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Molecules, είναι η αξιολόγηση της σύνθεσης τριτερπενίων του Gotu Kola καθώς και η βιοδραστικότητά τους στην ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και η αντιοξειδωτική, λιπολυτική και προστατευτική του δράση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 
19Δεκέμβριος
2018
H παρούσα ανασκόπηση έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Postep Derm Alergo. Σύμφωνα με τη μελέτη το Centella asiatica (Gotu kola) έχει ευεργετικές ιδιότητες στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων και την σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα.
 
25Ιανουάριος
2019
Μια πρόσφατη μελέτη που έγινε στη Δανία και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism εξέτασε αν η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και τις ορμονικές ανισορροπίες σε στείρους άνδρες.
 
11Ιανουάριος
2019
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Asian Journal of Andrology διαπίστωσε ότι η έλλειψη βιταμίνης D συσχετίζεται με την έλλειψη τεστοστερόνης στους άνδρες.
 
07Αύγουστος
2018
Η βιταμίνη C είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία και απαραίτητος συμπαράγοντας για τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου
 
16Ιανουάριος
2019
Υπάρχουν θρεπτικά στοιχεία για καθαρή σκέψη; Η γνωστική και η εγκεφαλική λειτουργία μεταβάλλονται με την ηλικία.
 
08Ιανουάριος
2019
Η παρούσα μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition στο τεύχος Δεκεμβρίου. Σκοπός αυτής της μελέτης ήταν να εξεταστεί εάν η συμπληρωματική χορήγηση μαγνησίου επηρεάζει τον μεταβολισμό της βιταμίνης D.
 
25Ιανουάριος
2019
Η μαστίχα Χίου, πέρα από τα οφέλη για την υγεία, έχει αναφερθεί ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες σύμφωνα με πολλούς συγγραφείς, που πιθανών να συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά της. Η μαστίχα έχει το χαρακτηριστικό ότι είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, ιχνοστοιχείο που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον προστάτη αδένα στους άνδρες.
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 183 νέα)
Αποτελέσματα:  1  2  3  4  5 ...  [Επόμενη »] 
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.