ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

25Ιανουάριος
2019
Μια πρόσφατη μελέτη που διεξάχθηκε στη Δανία και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism εξέτασε αν η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και τις ορμονικές ανισορροπίες σε στείρους άνδρες.
 
25Ιανουάριος
2019
Αυτός ο περιεκτικός οδηγός αναφέρει το ρόλο του διαιτητικού λίπους στη διατροφή και το πόσο σημαντικό είναι να συμπεριλάβετε το καλό λίπος στη διατροφή σας.
 
25Ιανουάριος
2019
Η μαστίχα Χίου, πέρα από τα οφέλη για την υγεία, έχει αναφερθεί ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες σύμφωνα με πολλούς συγγραφείς, που πιθανών να συνδέεται με τα περιεχόμενα συστατικά της. Η μαστίχα έχει το χαρακτηριστικό ότι είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, ιχνοστοιχείο που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον προστάτη αδένα στους άνδρες.
 
18Ιανουάριος
2019
Το κατσικίσιο κρέας δεν είναι μόνο απίστευτα νόστιμο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά είναι επίσης και μια βιώσιμη επιλογή για τον πλανήτη. Έχει μεγάλη διατροφική αξία, λιγότερα λιπαρά από άλλα κρέατα και πολύ ωραία γεύση, παρΆ όλα αυτά πολλοί αποφεύγουνε την κατανάλωση κατσικίσιου κρέατος.
 
11Ιανουάριος
2019
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Asian Journal of Andrology διαπίστωσε ότι η έλλειψη βιταμίνης D συσχετίζεται με την έλλειψη τεστοστερόνης στους άνδρες. Η βιταμίνη D διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε φυσιολογικές διεργασίες του οργανισμού, ενώ ανεπάρκεια βιταμίνης D έχει φανεί ότι μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.
 
16Ιανουάριος
2019
Η γνωστική εξασθένηση δεν είναι κάτι αναπόφευκτο, αλλά υπάρχουν τρόποι για να διατηρηθεί η φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Η επαρκής πρόσληψη βασικών θρεπτικών συστατικών είναι πολύ σημαντική για έναν υγιή εγκέφαλο και για καθαρή σκέψη και συγκέντρωση.
 
08Ιανουάριος
2019
Η παρούσα μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition στο τεύχος Δεκεμβρίου, και ο σκοπός αυτής της μελέτης ήταν να εξεταστεί κατά πόσον η συμπληρωματική χορήγηση μαγνησίου επηρεάζει τον μεταβολισμό της βιταμίνης D, που εξαρτάται από την αρχική συγκέντρωση της 25-υδροξυβιταμίνης D[25(OH)D].
 
11Δεκέμβριος
2018
Σκοπός της μελέτης αυτής, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Molecules, είναι η αξιολόγηση της σύνθεσης τριτερπενίων του Centella Asiatica καθώς και η βιοδραστικότητά τους στην ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και η αντιοξειδωτική, λιπολυτική και προστατευτική του δράση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 
19Δεκέμβριος
2018
H παρούσα ανασκόπηση που έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Postep Derm Alergo καταλήγει στο ότι το Centella asiatica (Gotu kola) είναι αποτελεσματικό στην επούλωση πληγών, τραυμάτων και εγκαυμάτων, καθώς επίσης είναι ένα συνηθισμένο συστατικό καλλυντικών, το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων με ευεργετικές επιδράσεις.
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 196 νέα)
Αποτελέσματα:  1  2  3  4  5 ...  [Επόμενη »] 
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.