ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

03Απρίλιος
2020
Το ανοσοποιητικό σύστημα κάνει μια πολύ σημαντική δουλειά για να υπερασπιστεί το σώμα από επιθέσεις μικροοργανισμών που προκαλούν διάφορες ασθένειες. Αλλά μερικές φορές αποτυγχάνει και ένας ιός εισβάλλει και καταφέρνει να αποδυναμώσει πλήρως το σώμα.

 
27Φεβρουάριος
2020
Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η γρίπη είναι υπεύθυνη για το θάνατο πενήντα εώς εβδομήντα χιλιάδων ατόμων κάθε χρόνο. Για το λόγο αυτό, αρκετά θρεπτικά στοιχεία έχουν ερευνηθεί για την ενδεχόμενη συνεισφορά τους στην θεραπεία της γρίπης.
 
06Φεβρουάριος
2020
Η διατήρηση της ευλυγισίας και της κινητικότητας είναι το μυστικό για υγιή οστά και αρθρώσεις. Μπορεί να επιτευχθεί σε ένα μεγάλο βαθμό μέσω της διατροφής, της άσκησης και συγκεκριμένων θρεπτικών στοιχείων.
 
07Αύγουστος
2018
Η βιταμίνη C είναι ένα θρεπτικό στοιχείο του δέρματος που βρίσκεται τόσο στην ανώτερη επιφάνεια του δέρματος δηλαδή την επιδερμίδα όσο και στο κατώτερο στρώμα του δέρματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα.
 
04Αύγουστος
2019
Σύμφωνα με τον ορισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, «Προβιοτικά είναι τα ζωντανά μικρόβια, που όταν καταναλωθούν σε επαρκή ποσότητα, έχουν οφέλη για την υγεία και την αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων».
Η λέξη προβιοτικά προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά προ και βιος δηλαδή «υπέρ της ζωής».
 
11Δεκέμβριος
2018
Σκοπός της μελέτης αυτής, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Molecules, είναι η αξιολόγηση της σύνθεσης τριτερπενίων του Gotu Kola καθώς και η βιοδραστικότητά τους στην ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και η αντιοξειδωτική, λιπολυτική και προστατευτική του δράση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 
19Δεκέμβριος
2018
H παρούσα ανασκόπηση έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Postep Derm Alergo. Σύμφωνα με τη μελέτη το Centella asiatica (Gotu kola) έχει ευεργετικές ιδιότητες στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων και την σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα.
 
25Ιανουάριος
2019
Μια πρόσφατη μελέτη που έγινε στη Δανία και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism εξέτασε αν η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και τις ορμονικές ανισορροπίες σε στείρους άνδρες.
 
11Ιανουάριος
2019
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Asian Journal of Andrology διαπίστωσε ότι η έλλειψη βιταμίνης D συσχετίζεται με την έλλειψη τεστοστερόνης στους άνδρες.
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 132 νέα)
Αποτελέσματα:  1  2  3  4  5 ...  [Επόμενη »] 
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Natural Doctor έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.